Harman Kardon

Harman Kardon standaard

De perfecte speaker standaard voor uw Harman Kardon speakers in exact dezelfde poedercoating? Kies voor de Harman Kardon standaard van Vebos. Met onze zeer stabiele en nauwsluitende speaker stand voor Harman Kardon speakers, plaatst u uw speakers gemakkelijk op iedere gewenste plek en luisterhoogte in huis. Creëer een optimale geluidsbeleving en haal alles uit uw speakers door Harman Kardon standaarden in de ideale opstelling te plaatsen. Bekijk ons ruime aanbod standaarden voor alle typen Harman Kardon speakers en profiteer van onze voordelen:

  • Standaarden voor alle speakersoorten van Harman Kardon
  • Vervaardigd uit hoogwaardig staal
  • Fraaie afwerking met poedercoating in dezelfde kleur als uw Harman Kardon speaker
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Inclusief kabelgoot voor nette kabelgeleiding
  • Gratis verzending
  • Standaard 2 jaar garantie op alle speakerstandaarden

Onze Harman Kardon speaker standaarden

27 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

27 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Harman Kardon standaard kopen

We beschikken over een ruim assortiment speaker standaarden voor verschillende typen speakers van Harman Kardon in overeenkomstige kleurstelling. De Harman Kardon standaarden zijn eveneens verkrijgbaar in sets, waarmee u direct de gewenste opstelling creëert. Bij Vebos vindt u speaker standaarden voor de volgende Harman Kardon speakers:

 

 

Heeft u professioneel advies nodig bij het zoeken naar een geschikte speaker standaard? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knoppen. Wanneer u een geschikte speaker standaard (set) heeft gevonden, plaatst u hem in uw winkelmand. Vul uw persoonlijke gegevens in en voltooi uw bestelling door aan de betaling te voldoen via iDEAL, PayPal of AfterPay. Kiest u voor AfterPay, dan dient u binnen 2 weken de betaling te voldoen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons binnen enkele minuten een bevestigingsmail.

 

Voordelen speaker stand Harman Kardon

Met speaker standaarden creëert u zeer eenvoudig de perfecte opstelling van uw speakers, waarmee u geniet van een optimale geluidsbeleving tijdens het kijken van films of het luisteren van muziek. U plaatst de standaarden geheel naar wens op iedere plek in uw woon- of slaapkamer. Alle Harman Kardon standaarden zijn 80 cm hoog, waardoor uw speakers zich op de ideale luisterhoogte begeven. Bovendien is het niet nodig om gaten in uw muur te boren, zoals het geval is bij speaker beugels. Speaker standaarden zorgen, in combinatie met een tv standaard, voor een echte bioscoopervaring in de woonkamer.

 

Harman Kardon speaker standaard monteren

We leveren uw Harman Kardon standaard inclusief bevestigingsmateriaal, waarmee u eenvoudig zelf uw speaker standaard monteert. Iedere standaard is voorzien van een holle buis, waardoor u kabels gemakkelijk wegwerkt voor een strak aanzicht zonder loshangende stroomkabels. Om de stroomkabel van uw Harman Kardon speaker netjes weg te werken, koppelt u hem los van uw speaker. Schuif de kabel door de kabelgoot en koppel uw speaker weer vast aan de kabel.

 

Neem contact op

Heeft u vragen over onze Harman Kardon standaarden of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste speakerstandaard? Neem dan contact op met een van onze professionals via onderstaande knoppen. We voorzien u graag van deskundig advies.