Sonos Play:3

Met onze hoogwaardige Sonos Play 3 vloerstandaard brengt u het krachtige geluid van uw Sonos Play 3 letterlijk en figuurlijk naar grotere hoogtes. De vloerstandaarden kennen een vaste hoogte van 80 cm, waardoor u profiteert van de perfecte luisterhoogte. We beschikken over zwarte en witte standaarden die speciaal ontworpen zijn voor de Sonos Play 3. Haal het maximale uit uw speakers en kies een Sonos Play 3 vloerstandaard die nauw aansluit bij uw interieur.

ONZE SONOS PLAY 3 VLOERSTANDAARDEN

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Kenmerken Sonos Play 3 standaard

Al onze stijlvolle Sonos Play 3 standaarden zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal en bevatten een poedercoating in exact dezelfde kleur als uw witte of zwarte Sonos Play 3 speaker. Hierdoor sluiten ze naadloos aan op uw speaker en passen ze bij ieder interieur. Bovendien plaatst u de vloerstandaarden eenvoudig in iedere hoek van de woon- of slaapkamer.

 

Waarom een Sonos Play 3 vloerstandaard?

Een Sonos Play 3 staat bekend om zijn krachtige en meeslepende geluidskwaliteit, waardoor ze uitermate geschikt zijn als geluidsinstallatie in de woon- of slaapkamer. Om de akoestiek van uw ruimte te verbeteren en een ultieme geluidsbeleving te creëren, hebben we speciale vloerstandaarden ontworpen voor de Sonos Play 3. Een Sonos Play 3 vloerstandaard van Vebos kent verschillende grote voordelen:

 

  • Verbeterde akoestiek
  • Geen gaten in de muur nodig
  • Strakke opvulling van ruimte
  • Zelf gemakkelijk te monteren
  • Poedercoating in dezelfde kleur als uw speaker

 

Sonos Play 3 statief monteren

Uw Sonos Play 3 is aan de achterkant voorzien van een ingebouwde opening, waardoor u uw speaker eenvoudig en snel bevestigt met behulp van de meegeleverde schroef. Bovendien zijn onze Sonos Play 3 vloerstandaarden voorzien van innovatief kliksysteem, waardoor u bent verzekerd van een stevig vastzittende speaker. Daarnaast is het mogelijk om uw Sonos Play 3 speakers zowel horizontaal als verticaal te plaatsen op onze standaard.

 

Overige opties voor uw Sonos Play 3

Naast onze speaker standaarden beschikken we over een zeer ruim aanbod muurbeugels, waardoor u ruimte op de vloer bespaart en de luisterhoogte eenvoudig zelf naar wens aanpast. Daarnaast zorgen onze Sonos Play 3 vloerstandaarden in combinatie met een van onze tv standaarden voor een geheel nieuwe geluidsbeleving.

 

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze Sonos Play 3 vloerstandaarden? Neem dan gerust contact met ons op via 06-412 541 32 of vul ons contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en voorzien u van deskundig advies.