Vebos muurbeugel Denon Heos 1 wit 15 graden

Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU: 8719189050660
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, volgende dag in huis
€ 17,95
Op zoek naar een witte muurbeugel voor de Denon Heos 1 met een hoek van 15 graden? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze muurbeugel waarmee de Denon Heos 1 in elke gewenste opstelling opgehangen kan worden.

Denon Heos 1

Met de Denon Heos 1 heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te hangen. Hiervoor heb je speciale muurbeugel nodig.

Draaibare muurbeugel

De Vebos muurbeugel Denon Heos 1 met een hoek van 15 graden is speciaal ontwikkeld voor de Denon Heos 1. Deze muurbeugel is draaibaar waardoor deze zowel in hoeken als op rechte muren als bovenaan de muren geplaatst kan worden.

Afwerking witte muurbeugel

De muurbeugel voor de Denon Heos 1 is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw witte Denon Heos 1 luidspreker.

Montage en kabelgeleiding

De muurbeugel kan op simpele wijze op de gewenste plek gemonteerd worden. De bijbehorende wandbeugel zorgt voor een nette kabelgeleiding.

Bestellen?

De Vebos muurbeugel Denon Heos 1 wit bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Wit
Lengte: 13.8 cm
Breedte: 3.0 cm
Gewicht: 200 gram
Afstand tot muur: 3,6 cm
hoek: 15 graden
inclusief bevestigingsmateriaal