Vebos muurbeugel Xbox One S

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: 8719325089479
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, volgende dag in huis
€ 34,95
Op zoek naar een muurbeugel voor de Xbox One S? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze muurbeugel waarmee de Xbox One S op kunt hangen.

Xbox One S

Met de Xbox One S heb je een schitterende, gameconsole in huis gehaald. Voor een optimale game beleving is het zaak de Xbox One S op de goede plek in een ruimte te kunnen hangen. Naast de tv aan de muur of juist achter je tv. Hiervoor heb je een speciale muurbeugel nodig.

Supersterk design

De Vebos muurbeugel Xbox One S is gemaakt van staal en is hierdoor supersterk. De Xbox One S kan er vanboven ingeschoven worden en zal nooit uit de beugel kunnen vallen.

Elegante muurbeugel

De Vebos muurbeugel Xbox One S is speciaal ontwikkeld voor de Xbox One S. Deze muurbeugel is op te hangen in het zicht of juist uit het zicht.

Afwerking muurbeugel

Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw Xbox One S game console.

Montage en VESA 200

De Xbox One S muurbeugel kan op simpele wijze op de gewenste plek neergehangen worden. Door de VESA 200 bevestiging kunt u hem ook aan de achterkant van uw monitor hangen. Hierdoor kunt je er voor kiezen om de Xbox One S geheel uit het zicht te plaatsen.

Bestellen?

De Vebos Xbox One S muurbeugel bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Wit
Lengte: 24 cm
Breedte: 2 cm
Gewicht: 500 gram
inclusief bevestigingsmateriaal