Vebos speaker bij de Mediamarkt

Bij Vebos streven we er altijd naar om de home-entertainment ervaring van klanten te verbeteren. Daarom zijn we verheugd om te laten zien dat onze eigen hoogwaardige standaarden nu te zien zijn in veel Mediamarkten, als onderdeel van de indrukwekkende Samsung HW-Q990 opstellingen. Dit is allemaal volledig verzorgd door Samsung Benelux, die zelf gekozen hebben voor de standaard van Vebos.

De Samsung HW-Q990 met Vebos Standaarden bij Mediamarkt

De Samsung HW-Q990 is een soundbar met subwoofer en twee draadloze achterluidsprekers, die samen een meeslepende en krachtige audiobeleving bieden. Om ervoor te zorgen dat deze speakers optimaal presteren en naadloos in je interieur passen, wordt gebruikgemaakt van een speaker standaard.

We hebben speciaal ontworpen standaarden gecreëerd die perfect aansluiten bij de Samsung HW-Q990 achterluidsprekers. Deze standaarden zijn niet alleen functioneel, maar hebben ook een mooie uitstraling, en bieden de ideale manier om de achterluidsprekers op de juiste hoogte te plaatsen voor een optimale geluidsverspreiding zoals te zien op onderstaande foto.

Wij zijn er trots op deel uit te maken van dit project van Samsung Benelux en kijken ernaar uit jou in de winkel te inspireren.

Vebos standaard bij de Mediamarkt

Een stijlvolle en functionele toevoeging

Met de Vebos standaarden kun je de achterluidsprekers van de Samsung HW-Q990 eenvoudig en veilig monteren, waardoor je de volledige impact van het bioscoop-achtige geluid kunt ervaren zonder gedoe met installatie. Bovendien voegen de standaarden een vleugje stijl toe aan jouw home-entertainmentsysteem.

Of je nu films kijkt, games speelt of gewoon van je favoriete muziek geniet, de Samsung HW-Q990 opstelling met Vebos standaarden zorgt voor een meeslepende en hoogwaardige audio-ervaring.

Speakerstandaard Vebos in Mediamarkt

Ervaar het zelf

Wil je deze indrukwekkende opstelling zelf ervaren? Bezoek één van de deelnemende Mediamarkten en ontdek hoe Vebos standaarden bijdragen aan een verbeterde home-entertainment ervaring met de Samsung HW-Q990. Hoewel de Vebos standaarden momenteel niet te koop zijn bij Mediamarkt, zijn ze wel beschikbaar op onze webshop. Je kunt ze daar aanschaffen om thuis zelf te genieten van de verbeterde audio-ervaring die ze bieden.