Philips

Philips speaker standaard

De Vebos standaard is de perfecte drager van uw Philips speaker. Deze standaard zit nergens aan vast, hierdoor kunt u hem makkelijk verplaatsen en op iedere soort vloer neerzetten. Alle standaarden worden van hoogwaardig staal gemaakt en mooi afgewerkt met een elegante poedercoating. Geen geluidsinstallatie is compleet zonder een Philips speaker standaard. Bestel direct uw favoriete kleur en geniet van een optimale geluidservaring!

 • Philips speaker standaarden in diverse kleuren
 • Enkel standaarden van de hoogste kwaliteit
 • Inclusief 2 jaar garantie
 • Voor 14:00 uur besteld = volgende werkdag in huis
 • Geen verzendkosten

Assortiment Philips speaker standaarden

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Philips speaker standaard kopen bij Vebos

U kunt een Philips speaker standaard los of in een set kopen, afhankelijk van of u meerdere speakers heeft voor een optimale geluidsbeleving. Dankzij de standaard komt het geluid van de ideale luisterhoogte. U verplaatst de standaarden eenvoudig zelf en kunt ze op elke soort vloer in huis neerzetten. Koop snel een Philips speaker standaard en ervaar de beleving zelf.

Philips speaker standaard voordelen

De Vebos standaarden voor uw Philips speaker zijn uitsluitend van de beste kwaliteit. Hierdoor profiteert u van vele voordelen:

 • Ideale luisterhoogte & optimale geluidservaring
 • Geen boorgaten nodig dankzij het stabiele voetstuk
 • Makkelijk zelf te verplaatsen
 • Holle stalen buis om kabels weg te werken
 • Moderne & luxueuze uitstraling
 • Mogelijkheid om te combineren met een tv standaard

Moderne & stabiele speaker standaarden

Een modern uiterlijk en een stabiele basis worden in de Philips speaker standaard gecombineerd. De poedercoating geeft de Vebos standaard een prachtige uitstraling die bij ieder modern interieur past. Het brede, maar elegante voetstuk geeft de standaard zijn stabiliteit en stevigheid. U kunt alle kabels mooi wegwerken in de buis om de standaard helemaal tot zijn recht te laten komen in de kamer.

Snel te monteren

We leveren bij de Vebos standaard een duidelijke handleiding en bevestigingsmateriaal mee voor een snelle montage. Zo kunt u al binnen enkele minuten de speakers op de standaard plaatsen en uw geluidsinstallatie uitproberen.

Meer Vebos standaarden en beugels

Bent u op zoek naar een speaker standaard van een ander merk? We verkopen ook standaarden van:

 

 

Als u geen speaker standaard nodig heeft, maar een andere standaard of juist een beugel, bekijk dan ons assortiment tv standaarden, muurbeugels of vloerstandaarden. We bieden voor veel type televisies en speakers de juiste bevestigingsmiddelen aan.

Neem contact op met Vebos

Indien u een vraag heeft over ons assortiment Philips speaker standaarden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We zijn telefonisch bereikbaar en u kunt uw vraag via het contactformulier sturen. Bij Vebos helpen we u graag.