Vebos muurbeugel Sonos One wit

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: 8719325222067
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, volgende dag in huis
€ 27,95
Op zoek naar een witte muurbeugel voor de Sonos One? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze muurbeugel waarmee de Sonos One in elke gewenste opstelling opgehangen kan worden.

Sonos One

Met de Sonos One heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te hangen. Hiervoor heb je speciale muurbeugel nodig.

Draaibare muurbeugel

De Vebos muurbeugel Sonos One is speciaal ontwikkeld voor de Sonos One. Deze muurbeugel is draaibaar waardoor deze zowel in hoeken als op rechte muren geplaatst kan worden.

Afwerking witte muurbeugel

De muurbeugel voor de Sonos One is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw witte Sonos One luidspreker.

Montage en kabelgeleiding

De muurbeugel kan op simpele wijze op de gewenste plek gemonteerd worden. De bijbehorende wandbeugel zorgt voor een nette kabelgeleiding.

Bestellen?

De Vebos muurbeugel Sonos One wit bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Wit
Lengte: 13.8 cm
Breedte: 3.0 cm
Gewicht: 200 gram
Afstand tot muur: 3,6 cm
inclusief bevestigingsmateriaal

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!