Vebos muurbeugel Sonos Play 1 wit

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: 8719189050011
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
€ 9,95
Op zoek naar een witte muurbeugel voor de Sonos Play 1? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze muurbeugel waarmee de Sonos Play 1 in elke gewenste opstelling opgehangen kan worden.

Sonos Play 1

Met de Sonos Play 1 heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te hangen. Hiervoor heb je speciale muurbeugel nodig.

Draaibare muurbeugel

De Vebos muurbeugel Sonos Play 1 is speciaal ontwikkeld voor de Sonos Play 1. Deze muurbeugel is draaibaar waardoor deze zowel in hoeken als op rechte muren geplaatst kan worden.

Afwerking witte muurbeugel

De muurbeugel voor de Sonos Play 1 is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw witte Sonos Play 1 luidspreker.

Montage en kabelgeleiding

De muurbeugel kan op simpele wijze op de gewenste plek gemonteerd worden. De bijbehorende wandbeugel zorgt voor een nette kabelgeleiding.

Bestellen?

De Vebos muurbeugel Sonos Play 1 wit bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Wit
Lengte: 13.8 cm
Breedte: 3.0 cm
Gewicht: 200 gram
Afstand tot muur: 3,6 cm
inclusief bevestigingsmateriaal

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!