Vebos standaard Denon Heos 1 wit set

Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU: 8719689834029
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (GRATIS!)
€ 124,95
Op zoek naar een witte standaard voor de Denon Heos 1? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze standaard waarmee de Denon Heos 1 in elke gewenste ruimte kunt neerzetten.

Denon Heos 1

Met de Denon Heos 1 heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te kunnen zetten. Hiervoor heb je een speciale standaard nodig.

Elegante standaard

De Vebos standaard Denon Heos 1 is speciaal ontwikkeld voor de Denon Heos 1. Deze standaard is verplaatsbaar waardoor je altijd de juiste opstelling kunt maken.

Afwerking witte standaard

De standaard voor de Denon Heos 1 is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw witte Denon Heos 1 luidspreker.

Montage en kabelgeleiding

De standaard kan op simpele wijze op de gewenste plek neergezet worden. De bijbehorende beugel en holle buis zorgen voor een nette kabelgeleiding.

Bestellen?

De Vebos standaard Denon Heos 1 wit bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Wit
Lengte: 80 cm
Breedte: 20 cm
Gewicht: 1200 gram
inclusief bevestigingsmateriaal