Vebos standaard Sonos One SL wit

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: 8719325426571
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (GRATIS!)
€ 67,95
Op zoek naar een witte standaard voor de Sonos One SL? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze standaard waarmee de Sonos One SL in elke gewenste ruimte kunt neerzetten.

Sonos One SL

Met de Sonos One SL heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te kunnen zetten. Hiervoor heb je een speciale standaard nodig.

Elegante standaard

De Vebos standaard Sonos One SL is speciaal ontwikkeld voor de Sonos One SL. Deze standaard is verplaatsbaar waardoor je altijd de juiste opstelling kunt maken.

Afwerking witte standaard

De standaard voor de Sonos One SL is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw witte Sonos One SL luidspreker.

Montage en kabelgeleiding

De standaard kan op simpele wijze op de gewenste plek neergezet worden. De bijbehorende beugel en holle buis zorgen voor een nette kabelgeleiding.

Bestellen?

De Vebos standaard Sonos One SL wit bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Wit
Hoogte: 80cm tot onderkant speaker
Voet: 24x24cm
Gewicht: 4500 gram
inclusief bevestigingsmateriaal

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!