Vebos standaard Sonos Play 3 wit set

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: 8719689834005
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (GRATIS!)
€ 139,95
Op zoek naar een witte standaard voor de Sonos Play 3? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze standaard waarmee de Sonos Play 3 in elke gewenste ruimte kunt neerzetten.

Sonos standaard Play 3

Met de Sonos Play 3 heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te kunnen zetten. Hiervoor heb je een speciale standaard nodig.

Elegante standaard

De Vebos standaard Sonos Play 3 is speciaal ontwikkeld voor de Sonos Play 3. Deze standaard is verplaatsbaar waardoor je altijd de juiste opstelling kunt maken.

Afwerking witte standaard

De standaard voor de Sonos Play 3 is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw witte Sonos Play 3 luidspreker.

Montage en kabelgeleiding

De standaard kan op simpele wijze op de gewenste plek neergezet worden. De bijbehorende beugel en holle buis zorgen voor een nette kabelgeleiding. De Play 3 luidspreker is horizontaal of verticaal te plaatsen door meegeleverde beugels.

Bestellen?

De Vebos standaard Sonos Play 3 wit bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Wit
Hoogte: 80cm tot onderkant speaker
Voet: 24x24cm
Gewicht: 4500 gram
inclusief bevestigingsmateriaal

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!