Vebos muurbeugel Apple Mac Mini

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: 8719325089073
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, volgende dag in huis
€ 24,95
Op zoek naar een muurbeugel voor de Apple Mac Mini? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze muurbeugel waarmee de Apple Mac Mini op kunt hangen. Geschikt voor alle modellen na 2012.

Apple Mac Mini

Met de Apple Mac Mini heb je een schitterende, computer in huis gehaald. Voor een optimale computer ervaring is het zaak de Apple Mac Mini op de goede plek in een ruimte te kunnen hangen. Naast de monitor aan de muur of juist achter de monitor. Hiervoor heb je een speciale muurbeugel nodig.

Elegante muurbeugel

De Vebos muurbeugel Mac Mini is speciaal ontwikkeld voor de Mac Mini. Deze muurbeugel is op te hangen in het zicht of juist uit het zicht.

Afwerking muurbeugel

De muurbeugel voor de Apple Mac Mini is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw Apple Mini computer.

Montage en VESA 100

De Apple Mac Mini muurbeugel kan op simpele wijze op de gewenste plek neergehangen worden. Door de VESA 100 bevestiging kunt u hem ook aan de achterkant van uw monitor hangen. Hierdoor kunt je er voor kiezen om de Apple Mac Mini geheel uit het zicht te plaatsen.

Bestellen?

De Vebos Apple Mac Mini beugel bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Zilver
Lengte: 20 cm
Breedte: 20 cm
Gewicht: 500 gram
inclusief bevestigingsmateriaal