Vebos muurbeugel Bose Virtually Invisible 300 wireless surround speaker zwart

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: 8719325222807
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, volgende dag in huis
€ 19,95
Op zoek naar een muurbeugel waarmee je de Virtually Invisible 300 wireless surround speakers overal neer kunt hangen zonder extra handelingen? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze portable muurbeugel waarmee de Virtually Invisible 300 wireless surround speakers overal is op te hangen door het geweldige schuifsysteem.

Virtually Invisible 300 wireless surround speakers

Met de Virtually Invisible 300 wireless surround speakers heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te hangen. Hiervoor ben je een speciale muurbeugel nodig.

Afwerking zwarte muurbeugel

De muurbeugel voor de Virtually Invisible 300 wireless surround speakers is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw zwarte Bose Virtually Invisible 300 wireless surround speakers luidspreker.

Bestellen?

De Vebos portable muurbeugel Virtually Invisible 300 wireless surround speakers zwart bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Zwart
Lengte: 6 cm
Breedte: 3.0 cm
Gewicht: 150 gram
verkocht als enkele eenheid
Afstand tot muur: 1,6 cm
inclusief bevestigingsmateriaal