Vebos muurbeugel Denon Heos 1 zwart

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: 8719189050530
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, volgende dag in huis
€ 17,95
Op zoek naar een zwarte muurbeugel voor de Denon Heos 1? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze muurbeugel waarmee de Denon Heos 1 in elke gewenste opstelling opgehangen kan worden.

Denon Heos 1

Met de Denon Heos 1 heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te hangen. Hiervoor heb je speciale muurbeugel nodig.

Draaibare muurbeugel

De Vebos muurbeugel Denon Heos 1 is speciaal ontwikkeld voor de Denon Heos 1. Deze muurbeugel is draaibaar waardoor deze zowel in hoeken als op rechte muren geplaatst kan worden.

Afwerking zwarte muurbeugel

De muurbeugel voor de Denon Heos 1 is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw zwarte Denon Heos 1 luidspreker.

Montage en kabelgeleiding

De muurbeugel kan op simpele wijze op de gewenste plek gemonteerd worden. De bijbehorende wandbeugel zorgt voor een nette kabelgeleiding.

Bestellen?

De Vebos muurbeugel Denon Heos 1 zwart bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Zwart
Lengte: 13.8 cm
Breedte: 3.0 cm
Gewicht: 200 gram
Afstand tot muur: 3,6 cm
inclusief bevestigingsmateriaal