Vebos muurbeugel Nintendo Switch

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: 8719325089721
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, volgende dag in huis
€ 29,95
Op zoek naar een muurbeugel voor de Nintendo Switch? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze muurbeugel waarmee de Nintendo Switch op kunt hangen.

Nintendo Switch

Met de Nintendo Switch heb je een schitterende, gameconsole in huis gehaald. Voor een optimale game beleving is het zaak de Nintendo Switch op de goede plek in een ruimte te kunnen hangen. Naast de tv aan de muur of juist achter je tv. Hiervoor heb je een speciale muurbeugel nodig.

Supersterk design

De Vebos muurbeugel Nintendo Switch is gemaakt van staal en is hierdoor supersterk. De Nintendo Switch kan er vanboven ingeschoven worden en zal nooit uit de beugel kunnen vallen.

Elegante muurbeugel

De Vebos muurbeugel Nintendo Switch is speciaal ontwikkeld voor de Nintendo Switch. Deze muurbeugel is op te hangen in het zicht of juist uit het zicht.

Afwerking muurbeugel

Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw Nintendo Switch game console.

Montage en VESA 100

De Nintendo Switch muurbeugel kan op simpele wijze op de gewenste plek neergehangen worden. Door de VESA 100 bevestiging kunt u hem ook aan de achterkant van uw monitor hangen. Hierdoor kunt je er voor kiezen om de Nintendo Switch geheel uit het zicht te plaatsen.

Bestellen?

De Vebos Nintendo Switch muurbeugel bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Zwart
Lengte: 17 cm
Breedte: 4 cm
Gewicht: 200 gram
inclusief bevestigingsmateriaal