Vebos muurbeugel Playstation 4 Pro

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: 8719325089288
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, volgende dag in huis
€ 29,95
Op zoek naar een muurbeugel voor de Playstation 4 Pro? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze muurbeugel waarmee de PS4 Pro op kunt hangen.

Playstation 4 Pro

Met de Playstation 4 Pro heb je een schitterende, gameconsole in huis gehaald. Voor een optimale game beleving is het zaak de PS4 Pro op de goede plek in een ruimte te kunnen hangen. Naast de tv aan de muur of juist achter je tv. Hiervoor heb je een speciale muurbeugel nodig.

Supersterk design

De Vebos muurbeugel Playstation 4 is gemaakt van staal en is hierdoor supersterk. De PS4 kan er vanboven ingeschoven worden en zal nooit uit de beugel kunnen vallen.

Elegante muurbeugel

De Vebos muurbeugel Playstation 4 Pro is speciaal ontwikkeld voor de PS4 Pro. Deze muurbeugel is op te hangen in het zicht of juist uit het zicht.

Afwerking muurbeugel

Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw PS4 Pro game console.

Montage en VESA 200

De PS4 Pro muurbeugel kan op simpele wijze op de gewenste plek neergehangen worden. Door de VESA 200 bevestiging kunt u hem ook aan de achterkant van uw monitor hangen. Hierdoor kunt je er voor kiezen om de PS4 Pro geheel uit het zicht te plaatsen.

Bestellen?

De Vebos PS4 Pro muurbeugel bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Zwart
Lengte: 29,5 cm
Breedte: 5,5 cm
Gewicht: 500 gram
inclusief bevestigingsmateriaal

Let op: Deze muurbeugel is alleen geschikt voor het nieuwe model PS4 PRO, niet voor de oude modellen PS4 Slim en PS4