Vebos muurbeugel Playstation 4 Slim wit

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: 8719325089301
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, volgende dag in huis
€ 29,95

Op zoek naar een muurbeugel voor de Playstation 4 Slim? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze muurbeugel waarmee de PS4 Slim op kunt hangen.

Let op: geschikt voor playstation 4 van na september 2016

Playstation 4 Slim

Met de Playstation 4 Slim heb je een schitterende, gameconsole in huis gehaald. Voor een optimale game beleving is het zaak de PS4 Slim op de goede plek in een ruimte te kunnen hangen. Naast de tv aan de muur of juist achter je tv. Hiervoor heb je een speciale muurbeugel nodig.

Supersterk design

De Vebos muurbeugel Playstation 4 is gemaakt van staal en is hierdoor supersterk. De PS4 kan er vanboven ingeschoven worden en zal nooit uit de beugel kunnen vallen.

Elegante muurbeugel

De Vebos muurbeugel Playstation 4 Slim is speciaal ontwikkeld voor de PS4 Slim. Deze muurbeugel is op te hangen in het zicht of juist uit het zicht.

Afwerking muurbeugel

Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw PS4 Slim game console.

Montage en VESA 200

De PS4 Slim muurbeugel kan op simpele wijze op de gewenste plek neergehangen worden. Door de VESA 200 bevestiging kunt u hem ook aan de achterkant van uw monitor hangen. Hierdoor kunt je er voor kiezen om de PS4 Slim geheel uit het zicht te plaatsen.

Bestellen?

De Vebos PS4 Slim muurbeugel bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Wit
Lengte: 26,5 cm
Breedte: 3,9 cm
Gewicht: 500 gram
inclusief bevestigingsmateriaal

Let op: Deze muurbeugel is alleen geschikt voor het nieuw model PS4 Slim, niet voor het oude model PS4

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!