Vebos portable muurbeugel Pure Jongo T4X wit

Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU: 8719189050967
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, volgende dag in huis
€ 24,95
Op zoek naar een muurbeugel waarmee je de Pure Jongo T4X overal neer kunt hangen zonder extra handelingen? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze portable muurbeugel waarmee de Pure Jongo T4X overal is op te hangen door het geweldige schuifsysteem.

Portable muurbeugel?

Met de portable muurbeugel van Vebos kun je de Pure Jongo T4X ophangen door hem eenvoudig van bovenaf in de muurbeugel te schuiven. De set komt met twee of meer muurbeugels die je eenvoudig ophangt in je woonkamer, keuken, terras, kantoor of badkamer. Zo hang je de Pure Jongo T4X op de gewenste plek, eenvoudig in de muurbeugel!

Pure Jongo T4X

Met de Pure Jongo T4X heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te hangen. Hiervoor ben je een speciale muurbeugel nodig.

Afwerking witte muurbeugel

De muurbeugel voor de Pure Jongo T4X is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw witte Pure Jongo T4X luidspreker.

Montage en schuifsysteem

De muurbeugel kan op simpele wijze op de gewenste plek gemonteerd worden. De bijbehorende beugel schuift je eenvoudig in de muurbeugel.

Bestellen?

De Vebos portable muurbeugel Pure Jongo T4X wit bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Wit
Lengte: 6 cm
Breedte: 3.0 cm
Gewicht: 150 gram
Afstand tot muur: 1,6 cm
inclusief bevestigingsmateriaal

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!