Vebos portable muurbeugel Sonos Play 3 zwart

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: 8719189050653
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, volgende dag in huis
€ 24,95
Op zoek naar een muurbeugel waarmee je de Sonos Play 3 overal neer kunt hangen zonder extra handelingen? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze portable muurbeugel waarmee de Sonos Play 3 overal is op te hangen door het geweldige schuifsysteem.

Portable muurbeugel?

Met de portable muurbeugel van Vebos kun je de Sonos Play 3 ophangen door hem eenvoudig van bovenaf in de muurbeugel te schuiven. De set komt met twee of meer muurbeugels die je eenvoudig ophangt in je woonkamer, keuken, terras, kantoor of badkamer. Zo hang je de Sonos Play 3 op de gewenste plek, eenvoudig in de muurbeugel!

Sonos Play 3

Met de Sonos Play 3 heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te hangen. Hiervoor ben je een speciale muurbeugel nodig.

Afwerking zwarte muurbeugel

De muurbeugel voor de Sonos Play 3 is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw zwarte Sonos Play 3 luidspreker.

Montage en schuifsysteem

De muurbeugel kan op simpele wijze op de gewenste plek gemonteerd worden. De bijbehorende beugel schuift je eenvoudig in de muurbeugel.

Bestellen?

De Vebos portable muurbeugel Sonos Play 3 zwart bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Zwart
Lengte: 6 cm
Breedte: 3.0 cm
Gewicht: 150 gram
Afstand tot muur: 1,6 cm
inclusief bevestigingsmateriaal