Vebos standaard Apple Homepod zwart set

Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU: 8719325426786
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (GRATIS!)
€ 134,95
Op zoek naar een zwarte standaard voor de Apple Homepod? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze standaard waarmee de Apple Homepod in elke gewenste ruimte kunt neerzetten.

Apple Homepod

Met de Apple Homepod heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te kunnen zetten. Hiervoor heb je een speciale standaard nodig.

Elegante standaard

De Vebos standaard Apple Homepod is speciaal ontwikkeld voor de Apple Homepod. Deze standaard is verplaatsbaar waardoor je altijd de juiste opstelling kunt maken.

Afwerking zwarte standaard

De standaard voor de Apple Homepod is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw zwarte Apple Homepod luidspreker.

Montage en kabelgeleiding

De standaard kan op simpele wijze op de gewenste plek neergezet worden. De bijbehorende beugel en holle buis zorgen voor een nette kabelgeleiding.

Bestellen?

De Vebos standaard Apple Homepod zwart bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Zwart
Lengte: 80 cm
Breedte: 20 cm
Gewicht: 1200 gram
inclusief bevestigingsmateriaal