Vebos standaard B&O Beoplay M5 zwart

Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU: 8719689834753
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (GRATIS!)
€ 69,95
Op zoek naar een zwarte standaard voor de B&O Beoplay M5? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze standaard waarmee de B&O Beoplay M5 in elke gewenste ruimte kunt neerzetten.

B&O Beoplay M5

Met de B&O Beoplay M5 heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te kunnen zetten. Hiervoor heb je een speciale standaard nodig.

Elegante standaard

De Vebos standaard B&O Beoplay M5 is speciaal ontwikkeld voor de B&O Beoplay M5. Deze standaard is verplaatsbaar waardoor je altijd de juiste opstelling kunt maken.

Afwerking zwarte standaard

De standaard voor de B&O Beoplay M5 is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw zwarte B&O Beoplay M5 luidspreker.

Montage en kabelgeleiding

De standaard kan op simpele wijze op de gewenste plek neergezet worden. De bijbehorende beugel en holle buis zorgen voor een nette kabelgeleiding.

Bestellen?

De Vebos standaard B&O Beoplay M5 zwart bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Zwart
Lengte: 80 cm
Breedte: 20 cm
Gewicht: 1200 gram
inclusief bevestigingsmateriaal