Vebos standaard Bluesound Pulse Flex zwart set

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: 8719689834197
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (GRATIS!)
€ 139,95
Op zoek naar een zwarte standaard voor de Bluesound Pulse Flex? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze standaard waarmee de Bluesound Pulse Flex in elke gewenste ruimte kunt neerzetten.

Bluesound Pulse Flex

Met de Bluesound Pulse Flex heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te kunnen zetten. Hiervoor heb je een speciale standaard nodig.

Elegante standaard

De Vebos standaard Bluesound Pulse Flex is speciaal ontwikkeld voor de Bluesound Pulse Flex. Deze standaard is verplaatsbaar waardoor je altijd de juiste opstelling kunt maken.

Afwerking zwarte standaard

De standaard voor de Bluesound Pulse Flex is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw zwarte Bluesound Pulse Flex luidspreker.

Montage en kabelgeleiding

De standaard kan op simpele wijze op de gewenste plek neergezet worden. De bijbehorende beugel en holle buis zorgen voor een nette kabelgeleiding.

Bestellen?

De Vebos standaard Bluesound Pulse Flex zwart bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Zwart
Hoogte: 80cm tot onderkant speaker
Voet: 24x24cm
Gewicht: 4500 gram
inclusief bevestigingsmateriaal