Vebos standaard Bose Home Speaker 500 zwart

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: 8719325426700
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (GRATIS!)
€ 72,95
Op zoek naar een zwarte standaard voor de Bose Home Speaker 500? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze standaard waarmee de Bose Home Speaker 500 in elke gewenste ruimte kunt neerzetten.

Bose Home Speaker 500

Met de Bose Home Speaker 500 heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te kunnen zetten. Hiervoor heb je een speciale standaard nodig.

Elegante standaard

De Vebos standaard Bose Home Speaker 500 is speciaal ontwikkeld voor de Bose Home Speaker 500. Deze standaard is verplaatsbaar waardoor je altijd de juiste opstelling kunt maken.

Afwerking zwarte standaard

De standaard voor de Bose Home Speaker 500 is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw zwarte Bose Home Speaker 500 luidspreker.

Montage en kabelgeleiding

De standaard kan op simpele wijze op de gewenste plek neergezet worden. De bijbehorende beugel en holle buis zorgen voor een nette kabelgeleiding.

Bestellen?

De Vebos standaard Bose Home Speaker 500 zwart bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Zwart
Hoogte: 80cm tot onderkant speaker
Voet: 24x24cm
Gewicht: 4500 gram
inclusief bevestigingsmateriaal