Vebos standaard Bose Soundtouch 30 wit

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: 8719325089790
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
€ 99,95
Op zoek naar een witte standaard voor de Bose Soundtouch 30? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze standaard waarmee de Bose Soundtouch 30 in elke gewenste ruimte kunt neerzetten.

Bose Soundtouch 30

Met de Bose Soundtouch 30 heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te kunnen zetten. Hiervoor heb je een speciale standaard nodig.

Elegante standaard

De Vebos standaard Bose Soundtouch 30 is speciaal ontwikkeld voor de Bose Soundtouch 30. Deze standaard is verplaatsbaar waardoor je altijd de juiste opstelling kunt maken.

Afwerking witte standaard

De standaard voor de Bose Soundtouch 30 is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw witte Bose Soundtouch 30 luidspreker.

Montage en kabelgeleiding

De standaard kan op simpele wijze op de gewenste plek neergezet worden. De bijbehorende beugel en holle buis zorgen voor een nette kabelgeleiding.

Bestellen?

De Vebos standaard Bose Soundtouch 30 wit bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Wit
Hoogte: 80cm tot onderkant speaker
Voet: 24x24cm
Gewicht: 4500 gram
inclusief bevestigingsmateriaal