Vebos standaard Harman Kardon Citation 300 zwart set

Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU: 8719325426076
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (GRATIS!)
€ 134,95
Op zoek naar een standaard voor de Harman Kardon Citation 300? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze standaard waarmee de Harman Kardon Citation 300 in elke gewenste ruimte kunt neerzetten.

Harman Kardon Citation 300

Met de Harman Kardon Citation 300 heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te kunnen zetten. Hiervoor heb je een speciale standaard nodig.

Elegante standaard

De Vebos standaard Harman Kardon Citation 300 is speciaal ontwikkeld voor de Harman Kardon Citation 300 Speaker. Deze standaard is verplaatsbaar waardoor je altijd de juiste opstelling kunt maken.

Afwerking standaard

De standaard voor de Harman Kardon Citation 300 is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw Citation 300 luidspreker.

Montage en kabelgeleiding

De standaard kan op simpele wijze op de gewenste plek neergezet worden. De bijbehorende beugel en holle buis zorgen voor een nette kabelgeleiding.

Bestellen?

De Vebos standaard Harman Kardon Citation 300 bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Zwart
Lengte: 80 cm
Breedte: 24 cm
Gewicht: 8200 gram
inclusief bevestigingsmateriaal