Vebos standaard Harman Kardon Omni 20 wit

Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU: 8719325089257
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (GRATIS!)
€ 69,95
Op zoek naar een standaard voor de Samsung Harman Kardon Omni 20? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze standaard waarmee de Harman Kardon Omni 20 in elke gewenste ruimte kunt neerzetten. Ook geschikt voor de Omni 20 PLUS.

Harman Kardon Omni 20

Met de Harman Kardon Omni 20 heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te kunnen zetten. Hiervoor heb je een speciale standaard nodig.

Elegante standaard

De Vebos standaard Harman Kardon Omni 20 is speciaal ontwikkeld voor de Harman Kardon Omni 20 Speaker. Deze standaard is verplaatsbaar waardoor je altijd de juiste opstelling kunt maken.

Afwerking standaard

De standaard voor de Harman Kardon Omni 20 is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw Omni 20 luidspreker.

Montage en kabelgeleiding

De standaard kan op simpele wijze op de gewenste plek neergezet worden. De bijbehorende beugel en holle buis zorgen voor een nette kabelgeleiding.

Bestellen?

De Vebos standaard Harman Kardon Omni 20 bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Wit
Lengte: 80 cm
Breedte: 20 cm
Gewicht: 1200 gram
inclusief bevestigingsmateriaal

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!