Vebos standaard Samsung HW-Q90R wit

Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU: 8719325426953
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (GRATIS!)
€ 74,95
Op zoek naar een witte standaard voor de Samsung HW-Q90R? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze standaard waarmee de Samsung HW-Q90R in elke gewenste ruimte kunt neerzetten.

Samsung HW-Q90R

Met de Samsung HW-Q90R heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te kunnen zetten. Hiervoor heb je een speciale standaard nodig.

Elegante standaard

De Vebos standaard Samsung HW-Q90R is speciaal ontwikkeld voor de Samsung HW-Q90R. Deze standaard is verplaatsbaar waardoor je altijd de juiste opstelling kunt maken.

Afwerking wite standaard

De standaard voor de Samsung HW-Q90R is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw wite Samsung HW-Q90R luidspreker.

Montage en kabelgeleiding

De standaard kan op simpele wijze op de gewenste plek neergezet worden. De bijbehorende beugel en holle buis zorgen voor een nette kabelgeleiding.

Samsung HW-K960

De Vebos standaard Samsung HW-Q90R is ook geschikt voor de Samsung HW-K960.

Bestellen?

De Vebos standaard Samsung HW-Q90R wit bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: wit
Lengte: 80 cm
Breedte: 20 cm
Gewicht: 4200 gram
inclusief bevestigingsmateriaal

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!