Vebos standaard Sonos Five wit set

Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU: 8719325806533
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (GRATIS!)
€ 147,50
Op zoek naar een witte standaard voor de Sonos Five? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze standaard waarmee de nieuwe Sonos Five in elke gewenste ruimte kunt neerzetten.

Sonos standaard Five

Met de Sonos Five heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te kunnen zetten. Hiervoor heb je een speciale standaard nodig.

Elegante standaard

De Vebos standaard Sonos Five is speciaal ontwikkeld voor de Sonos Five. Deze standaard is verplaatsbaar waardoor je altijd de juiste opstelling kunt maken.

Afwerking witte standaard

De standaard voor de Sonos Five is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw witte Sonos Five luidspreker.

Montage en kabelgeleiding

De standaard kan op simpele wijze op de gewenste plek neergezet worden. De bijbehorende beugel en holle buis zorgen voor een nette kabelgeleiding. De Five luidspreker is horizontaal te plaatsen.

Bestellen?

De Vebos standaard Sonos Five wit bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Wit
Lengte: 80 cm
Breedte: 20 cm
Gewicht: 1200 gram
inclusief bevestigingsmateriaal

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!