Vebos standaard Yamaha WX-030 Musiccast wit

Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU: 8719325222838
Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (GRATIS!)
€ 69,95
Op zoek naar een witte standaard voor de Yamaha WX-030 Musiccast? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze standaard waarmee de Yamaha WX-030 Musiccast in elke gewenste ruimte kunt neerzetten.

Yamaha WX-030 Musiccast

Met de Yamaha WX-030 Musiccast heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te kunnen zetten. Hiervoor heb je een speciale standaard nodig.

Elegante standaard

De Vebos standaard Yamaha WX-030 Musiccast is speciaal ontwikkeld voor de Yamaha WX-030 Musiccast. Deze standaard is verplaatsbaar waardoor je altijd de juiste opstelling kunt maken.

Afwerking witte standaard

De standaard voor de Yamaha WX-030 Musiccast is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw witte Yamaha WX-030 Musiccast luidspreker.

Montage en kabelgeleiding

De standaard kan op simpele wijze op de gewenste plek neergezet worden. De bijbehorende beugel en holle buis zorgen voor een nette kabelgeleiding.

Bestellen?

De Vebos standaard Yamaha WX-030 Musiccast wit bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Wit
Lengte: 80 cm
Breedte: 20 cm
Gewicht: 1200 gram
inclusief bevestigingsmateriaal